wij zoeken nieuwe collega's

Leerkracht voor het jonge kind (4-7 jaar)

SBO Professor Dumont is een van de vijf scholen voor speciaal basisonderwijs van Stichting Kolom. Wij zijn een school met 120 leerlingen in Amsterdam Zuidoost. Wij werken met PBS en het team werkt dagelijks hard om bij onze uitdagende populatie het beste uit ieder kind te halen.

Voor een nieuw te starten groep zijn wij op zoek naar een

Leerkracht voor het jonge kind

Aanvangsgroep 4-7 jaar (0,8 - 1,0 FTE)

Wil je op een kleine leuke school in krachtige en prachtige wijk van Amsterdam Zuidoost werken?

Waar goed onderwijs kansen biedt aan leerlingen, waar ruimte is voor leren met een diversiteit aan culturen, achtergronden en niveaus? Wij werken met Positive Behavior Support (PBS) wat duidelijkheid biedt en ons gedrag en handelen voorspelbaar maakt en ervaren dat dit goed werkt. Wij zijn een school met een team dat elkaar steunt en op elkaar kan rekenen en bouwen want samen staan wij sterk!

Informatie over de functie

De leerkracht werkt samen met een onderwijsassistent bij het verrichten van onderwijsinhoudelijke taken, werkt met subgroepjes en is verantwoordelijk voor de onderwijsinhoudelijke voortgang. Het uitdagende van het werken in deze groep is dat je met een team van deskundigen op zoek gaat naar de passende aanpak voor elke leerling om hen optimaal kansen en ontwikkeling te bieden. Onze kleutergroepen hebben maximaal 12 leerlingen.

Solliciteren

Voor de volledige vacaturetekst, klik hier. Bij vragen kun je contact opnemen met de directie van SBO Professor Dumont, Mariëtte de Vries of Cheryll Burgos op telefoonnummer 020-3421919. Heb je interesse en wil je solliciteren? Dan zien wij je motivatiebrief en CV graag tegemoet. Het mailadres is: directie@dumont.kolom.net

• Kolom
  • kolom_logo