wij zoeken nieuwe collega's

Onderwijsassistent voor het jonge kind

SBO Professor Dumont is een van de vijf scholen voor speciaal basisonderwijs van Stichting Kolom. Wij zijn een school met 120 leerlingen in Amsterdam Zuidoost. Wij werken met PBS en het team werkt dagelijks hard om bij onze uitdagende populatie het beste uit ieder kind te halen.

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een

Onderwijsassistent voor

het jonge kind

Aanvangsgroep 4-7 jaar

0,8 - 1,0 FTE

Wil je op een kleine leuke school in krachtige en prachtige wijk van Amsterdam Zuidoost werken?

Waar goed onderwijs kansen biedt aan leerlingen, waar ruimte is voor leren met een diversiteit aan culturen, achtergronden en niveaus? Wij werken met Positive Behavior Support (PBS) wat duidelijkheid biedt en ons gedrag en handelen voorspelbaar maakt en ervaren dat dit goed werkt. Wij zijn een school met een team dat elkaar steunt en op elkaar kan rekenen en bouwen want samen staan wij sterk!

Informatie over de functie

De onderwijsassistent werkt samen met de leerkracht bij het verrichten van onderwijsinhoudelijke taken, werkt met subgroepjes en levert een praktische/organisatorische bijdrage aan de klas én de school.

Solliciteren

Voor de volledige vacaturetekst, klik hier. Bij vragen kun je contact opnemen met de directeur van SBO Professor Dumont, Mariëtte de Vries op telefoonnummer 020-3421919. Heb je interesse en wil je solliciteren? Dan zien wij je motivatiebrief en CV graag tegemoet. Het mailadres is: m.devries@kolom.net

• kolom